Sæt din detailhandel op til succes med et stabilt IT-netværk

Dine IT-systemer er limen, der binder din online og fysiske handel sammen - et must i dagens detailbranche, hvor kunder forventer at kunne handle problemfrit, uanset hvilken butik de vælger. Med ScanNet får du en proaktiv partner, der kan varetage alt fra drift til rådgivning, så du kan fokusere din tid og ressourcer på at højne salg og kundeoplevelse.

 

Stabilt samspil mellem dine fysiske butikker og e-commerce

Høst det fulde omsætningspotentiale

Nedetid betyder tabt omsætning. Derfor bygger vi altid robuste systemer, så dine kunder aldrig skal gå forgæves.
 

Imødekom kundernes skiftende behov

Detailbranchen skal håndtere perioder med heftige spidsbelastninger. Derfor er vores løsninger fleksible, så din IT-infrastruktur altid kan følge med.

Lap hullerne i IT-sikkerheden

Sikkerhed er et ufravigeligt krav for at kunne drive en tryg detailhandel. Derfor er vi også kompromisløse, når det kommer til at lappe huller i dine legacy-systemer.

HHE_HenrikHedegaard_2019_Keycard

Henrik Hedegaard 

Salgsdirektør 

hhe@scannet.dk

Er din IT-løsning klar til at løfte din detailhandel til næste niveau?


En stabil IT-løsning er altafgørende for at kunne tilbyde dine kunder den bedste købsoplevelse - uanset om de besøger jer online eller fysisk.

Hos ScanNet laver vi ikke andet end at optimere IT-systemer, så de passer perfekt til forretningens behov - og vi tager også gerne en uforpligtende snak om dit.

Få et 1:1 sparringsmøde, når det passer. Mødet kan være alt mellem 15-60 min - det er helt op til dig.

Skalerbar hosting, du nemt kan skrue op og ned for

En succesfuld detailhandel skal kunne håndtere perioder med spidsbelastning. For det kan være dyrt at få servernedbrud midt i årets travleste shoppingperioder.

Derfor tilbyder vi løsninger, du nemt kan skalere, så selv de største trafikbelastninger går let som en leg. Med vores løsning fordeles din trafik ud over flere servere, når der er høj belastning, så du får noget mere power til at servicere kunderne i butikken - både på gaden og på nettet.

Men i vores bog er skalerbarheden ikke begrænset til kortvarige spidsbelastninger. Derfor er vi også altid klar til at udvide din serverkapacitet, når din virksomhed får vokseværk, så du er sikker på, at du har den løsning, der passer perfekt til dig.

ScanNet flexibel hosting
jem og fix

24 timers service - 365 dage om året

”Alle er gode i en salgsproces, men når det kommer til stykket, har de fleste nogle huller. Det har vi ikke oplevet hos ScanNet”.

Kaufmann-1

En fleksibel og smidig IT-løsning

“Jeg er jo basalt set i dag en enmandshær hos Kaufmann på IT-delen, og derfor er jeg jo 100% afhængig af, at jeg har nogle leverandører, der står med en stærk viden”

Kompromisløs sikkerhed og support døgnet rundt

Detailforretninger med dårlig IT-sikkerhed er drømmen for en hacker. Betalingssvindel, blackmailing og phishing-mails til jeres e-maillister er højt på listen over hackernes foretrukne værktøjer. Sammenbrud i IT-sikkerhed koster detailvirksomheder dyrt. Derfor tager vi heller ingen chancer, når det kommer til at sikre din IT-løsning.

Med backups time for time, server redundans og hidsige firewalls gør vi alt, hvad der står i vores magt for at holde hackerne på afstand, så din forretning ikke bliver den næste forsidehistorie.

Men det er ikke alt. Vi overvåger stadig konstant din trafik og reagerer prompte på uforudsete udsving. Samtidig står vores døgnvagt klar til at hjælpe dig 24/7, så du kan sove trygt om natten, velvidende, at dine butikker, de fysiske såvel som de netbaserede, er tilgængelige for kunderne, når de er klar til at bruge penge.

ScanNet hjælp

Der er mange gode grunde til at vælge ScanNet.

Her er bare tre af dem:

Oppetid på over 99%

 Hos ScanNet holder vi altid øje med din driftssikkerhed, og vores servere overvåges 24 timer i døgnet.

Kvalitetsbevidst til fingerspidserne

ScanNet er certificeret medlem af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark.

State-of-the-art danske datacentre

Du kan vide dig sikker på, at dine data forbliver indenfor landets grænser, når du vælger ScanNet.

Vælg en partner, der sætter dig i højsædet 

 

Hos ScanNet har vi siden 1999 beskæftiget os med internet, drift og udvikling. Det har kulmineret i en solid erfaring, og der er nok ikke det dilemma gennem tiderne, som vi ikke har kunnet løse. 

Vi tør derfor godt sige, at vi ligger helt forrest i feltet, når det kommer til at bygge sikre og stabile IT-netværk. 

Her står du og dine behov altid i centrum, når vi yder sparring på eller rådgivning om, hvordan din hosting-løsning skal designes for at kunne håndtere dine online-outlets, butikker og lagre – verden over!